Inhoud nieuwtje

De Lenterebellie komt eraan!

We komen (coronaproof) in actie om de klimaatcrisis onder de aandacht te brengen. Zorg dat je erbij bent!

26 - 27 Feb Kick-off actie!

Tot de verkiezingen zorgen we dat het publieke debat gaat over onze eerste eis: WEES EERLIJK over de klimaatcrisis en de ecologische ramp die ons voortbestaan bedreigen.

Tijdens de formatie richten we ons op onze tweede eis: DOE WAT NODIG IS om biodiversiteitsverlies te stoppen en verminder de uitstoot van broeikasgassen naar netto nul in 2025.

Wil je een overzicht van alle acties? Blijf op de hoogte via onze “levende tijdlijn” (https://tinyurl.com/yye6vtjw).

Tussen deze grote acties in, zullen er tussen 28 februari en 8 april ook talloze decentrale acties plaatsvinden. Dat zijn acties die je zelf of samen met je groep kan organiseren. Heb je al een idee voor een actie? Geef dat op via dit formullier: https://form.jotform.com/210145374008042.

Van 9 tot 16 april sluiten we af met centrale acties en als corona het toelaat een grote manifestatie. De rebellie komt ten einde maar de opstand gaat door!

Wil je niks missen? Blijf op de hoogte via Telegram!

De alledaagse updates rondom de Lenterebellie worden gedeeld via een kanaal ("broadcast") op Telegram. Deze app biedt allerlei mogelijkheden die WhatsApp, Signal en Mattermost niet bieden. Daardoor kunnen we privacy-proof (en anoniem), in real-time én op een toegankelijke manier informatie delen met alle rebellen. Klaar voor actie? Download Telegram (https://telegram.org/apps) en meld je aan voor de broadcast van de Lenterebellie (https://t.me/lenterebellie) of de algemene interne broadcast van XRNL (https://t.me/XRNLintern).

#Lenterebellie #ExtinctionRebelion #WeesEerlijk #DoeWatNodigIs