Utrecht 13 mei: Bevrijding van Bedrog, over de andere feiten over 11 september 2001

Verras moeder met een informatieve middag en avond!

Informatief evenement en paneldiscussie over de ándere feiten over 9/11. Met sprekers uit binnen- en buitenland. Het evenement wordt geopend door George van Houts. Aansluitend is er om 18:00 uur een diner en kunt u vanaf 19:30 uur de theatervoorstelling Kom Plot bijwonen.

Datum en locatie:
Zondag 13 mei 2018 (Moederdag)
Stadsschouwburg Utrecht, Lucasbolwerk 24 3512 EJ Utrecht

Sprekers (o.a.):

Richard Gage Oprichter en voorzitter van Architects & Engineers for 911 Truth; (www.ae911truth.org) Het technisch onmogelijke officiële verhaal – uitkomst van het onderzoek van de Universiteit van Alaska (Engels)

Barbara Honegger Voormalig Witte Huis beleidsanaliste, internationaal klokkenluider en lid van The Lawyers’ Committee for 9-11 Inquiry in action – the Grand Jury https://lawyerscommitteefor9-11inquiry.org.

Prof. Karel van Wolferen
Is een invloedrijke academicus en publicist op het terrein van internationale politiek en economie. In 1989 schreef hij een standaardwerk over Japan, de eerste in een reeks boeken over de economische en politieke structuur van het land. In meer recent werk onderzoekt Van Wolferen ook de rol die Verenigde Staten innemen in de wereld. Van Wolferen was eerder in de jaren zeventig en tachtig correspondent voor het NRC in Azië.

Deelname:

Kaarten kunt u bestellen op de site van de Stadsschouwburg Utrecht. Meer nieuws en updates over het programma volgen.

Opgelet! Onvolledig treinverkeer richting Utrecht. Helaas rijden er vanwege werkzaamheden op 13 mei geen treinen vanaf Rotterdam en Den Haag richting Utrecht. Er wordt geadviseerd via andere routes te rijden of gebruik te maken van vervangend busvervoer. De extra reistijd zal tussen de 15 en 45 minuten bedragen.